Holistic Life Coaching

Ruimte voor rouw.

Wil je meer ruimte voor jouw rouw maken? En je dierbare dé mooiste plek in jouw leven geven die je maar kan bedenken? Laten we samen dit avontuur aangaan!

Het is alweer een tijdje geleden dat je moeder is overleden. En ergens heb je wél het gevoel dat je zo graag vrijuit over haar wil praten, maar hoe dat moet, geen idee. Je vrienden vragen eigenlijk ook niet echt meer naar haar terwijl je wél graag meer over je mama wil delen.

Coaching

Samen opzoek gaan naar jouw unieke rouw manier en hoe je daar ruimte voor wil maken, dat is een kadootje. Je voelt dat op dit moment zeker nog niet zo, maar ergens weet je wel dat er iets anders moet. Je bent moe, op leeg en je moet steeds meer rust momenten inplannen. Mega irritant! Je wil gewoon weer meedoen met de rest en lekker naar een festival of op vrijdag ook nog even het café in. Waarom gaat dit niet? En wat kan je hieraan doen?

Klaar om het anders te doen? Zodat je meer energie krijgt, lekkerder in je lijf zit en niet meer 100 kg extra mee hoeft te sjouwen? Dan is het ruimte voor rouw traject hét voor jou! Het is een traject van 3 maanden en bestaat uit 6 online modules + 6 coach sessies met mij. Lekker veel persoonlijke aandacht dus en ruimte om het traject helemaal op jou aan te passen.

Ruimte voor rouw:

  • Je groeit om rouw heen

  • Lichtheid binnen rouw creëren

  • Zachtheid voor jezelf en je lichaam

  • Moed om de donkere stukken te bekijken

  • Lichaamsgerichter rouwen

Na het coach traject

  • Voel je je rustig wanneer je over je moeder wilt praten, zodat het niet meer ongemakkelijk voelt.
  • Voel je dat je verdriet er mag zijn en dat je daar oké mee bent.
  • Voelt je lichaam veel fijner en heb je wél weer zin in het leven.
  • Voel je wat jouw eigen manier is om te rouwen, zodat je mama op jouw manier levend in herinneringen blijft.
  • Voel je wat je op de moeilijke momenten nodig hebt, zodat je dit ook kan vertellen aan je omgeving.

Wil jij meer ruimte maken voor jouw rouw?

Plan een sessie

Ruimte voor rouw.

Door juist verhalen over haar te blijven vertellen, gedachtes te delen en rouwrituelen te gaan doen, zal je mama dichterbij voelen. En als jij daar comfortabel mee bent, hoef je niet meer bang te zijn dat je in een enorme huilbui uitbarst als je casual iets over je moeder wilt delen. O, en een akward reactie van een vriendin of collega, daar ben je dan ook niet meer bang voor! Je stort je af en toe volledig op werk, je social life of sporten, maar en zijn ook nog veel periodes van onrust en verdriet. Die periodes zijn lastig en je gaat ze liever uit de weg, maar dat kan eigenlijk niet meer, je weet dat het toch steeds weer terug komt. Het moet anders, dat is duidelijk, zodat je je rustig voelt als je spontaan iets over je moeder wilt delen.

What is Holistic Life Coaching?

Eenzaamheid.

Als het oké is zoals het nu is voor je, was je waarschijnlijk hier niet geweest toch? Je wilt iets veranderen in je manier van rouwen. Die gevoelloosheid die je ervaart wil je gaan aankijken en dat wazige hoofd mag ook wel minder worden. Je wil gewoon weer kunnen genieten van leuke dingen, zonder schuldgevoel en een eenzame emo kater? Hoe? Gas terug en naar je lichaam gaan luisteren! Dat lieve lijf, wat al een tijdje signalen geeft dat het aandacht nodig heeft, maar jij weet even niet meer zo goed hoe dat moet.

Voor wie is het wel?

– Openstaan voor verandering is vereiste nummero uno
– De doorzetter die weet dat verandering moeite kost en dat er ups en downs bij komen kijken
– Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen proces
– Ook kan je jezelf serieus nemen in wat je echt wilt.

Voor wie is het niet?

– Als je denkt dat ik het voor je kan doen
– Als je geen tijd wilt investeren in dingen anders aanpakken
– Wanneer je niet wilt leren mediteren / yoga te doen
– Wanneer je niet komt opdagen

FAQ

“Ik vind de investering lastig.” Dat snap ik, maar wat kost het je nu aan energie, pijn en frustratie wanneer je zo blijft doorgaan?

“Kan ik ook meedoen als ik al bij een psycholoog loop?” Uiteraard, ik ben zeker fan van psychologen, wat een toppers zijn dat. Bij mij gaan we meer lichaamsgerichter te werk. Dus dat kan een super mooie toevoeging zijn.

“Ik weet niet of we een match zijn.” No problemo! Laten we een kennismakingsgesprek inplannen 🙂 en dan komen we daar zeker achter.

Gaat dit traject mij helpen

“Ik doe bijvoorbeeld al wat aan meditatie?” Zeker, hoe vaak doe je dit? En met welke intentie? Mediteren is namelijk niet om ‘rustig te worden’ maar om te zitten met je emoties en al het andere dat langs komt. Hier vertel ik je graag meer over binnen het traject.

“Ik doe al aan yoga?” Zeker, waarom doe je yoga? Veel mensen denken dat het is om leniger te worden, alleen zit er een hele yoga filosofie en leefstijl achter die je vaak in de reguliere lessen niet of nauwelijks terugvindt. Binnen dit traject laat ik je voelen wat yoga echt inhoudt en hoe jij je lichaam kan gebruiken als je beste raadgever.

“Ik vind meditatie en yoga maar niks, het is te zweverig voor mij!” Mijn eerste vraag is dan, heb je het wel eens geprobeerd? Als het antwoord hierop ‘ja’ is, is mijn volgende vraag: hoe vaak? En wat was toen het resultaat hiervan? Vaak gaan we mediteren of naar een yoga les om ‘rustig’ te worden of omdat ‘het goed voor je is’, alleen vergeten we dat juist ons dagelijks leven maakt dat we meditatie en yoga nodig hebben, als je snapt wat ik bedoel 🙂

’If you do what you always did, you will get what you always got.’

Albert Einstein

Zin in!!

Kennismakingsgesprek


Gratis

€ 0,-

incl. btw

Let's explore

Ruimte voor rouw


Traject

€ 1288,-

incl. btw

Let's do this!

Ruimte voor rouw


In 3 termijnen

€ 477,-

incl. btw

Let's go!